Relaties

Bureau Natuurzorg ondersteunt graag anderen bij hun werk. De natuur is niet altijd even makkelijk en vaak onvoorspelbaar. De wet- en regelgeving is soms lastig te combineren met werkzaamheden en plannen schrijven is niet ieders vak. Op internet kan je op onderwerp een hoop visies en informatie vinden, maar welke is wel juist, een beetje juist, of gewoon onzin. Dat is lastig. Je kan nou eenmaal niet alles weten van flora en fauna. En daar springen wij in. En kunnen we niet leveren, dan zeggen we dat gewoon. Open en eerlijk communiceren is voor iedereen het beste. Zo zijn levert relaties op. Daar hebben we er gelukkig veel van en daar zijn wij dankbaar voor.

Onze relaties bevinden zich bij gemeenten, landgoederen, waterschappen, aannemers, groenbeheerders, ingenieursbureaus, sportverenigingen, land- en tuinbouwbedrijven, enzovoort. Enkele “niet alledaagse” relaties van Bureau Natuurzorg willen we u niet onthouden.

Jan R Smit, Fine art printing specialist – de top in het printen van natuur- en landschap foto’s. www.janrsmit.com

Hans Parlevliet, Professional visual artist – schilder van prachtige landschappen. www.hansparlevliet.com

De Aquanoom, werkt aan water – adviseurs oppervlaktewater, oevers, waterbodems en natuur- of recreatiegebieden. www.deaquanoom.nl

Nationaal hengelsport forum – het forum van Visserslatijn.NL voor sportvissers. www.visserslatijn.nl/forum

Zoetermeerse Watersport Vereniging – een gezellige vereniging voor liefhebbers van watersport. www.zwvnoord-aa.nl